Официални Партньори

Български национален отбор по футбол
Основан: 1919г. Стадион: "Васил Левски" Адрес: ул. Цар Иван Асен II №26 E-mail: press@bfunion.bg Президент: Борислав Михайлов Треньор: Лотар Матеус

Официални партньори

/Лога - Спонсори/logo_evrofootball.JPG

Българският лицензиран букмейкър „Еврофутбол" е компания, която е ориентирана в своята дейност към европейските ценности и пазари. Днес, след 16 години съществуване, букмейкърската къща е водеща на българския пазар.
Предлага висококачествени услуги и професионално и отговорно разработени продукти. Двата тиража всяка седмица съдържат близо 10 000 отделни възможности за залог и печалби в над 20 вида спорт, без да се броят Олимпийските.
Развива и поддържа модерна и ефективна букмейкърска мрежа на територията на цялата страна, която надвишава 850 пункта. Създава възможности за развитие на дребния и семеен бизнес и предпоставки за неговото усъвършенстване.  
Участва със социално отговорно поведение на българския пазар - инициатор е на нови проекти с участието на различни частни и държавни организации и е активен във всички социални дейности на страната - подкрепя изкуството, спорта, развива благотворителна дейност.
„Еврофутбол" е пълноправен член на World lottery Association, European Lotteries и UEFA Intertoto Cup. В дейността си се съобразява с правилата, приети от тези организации, и работи активно за повишаване на доверието и развитието в бранша като цяло.

 

/Sponsors/ZAGORKA_LOGO_2009 copy.jpg

Загорка АД е наследник на стари пивоварни традиции с над 100-годишна история. Компанията се утвърждава като българската марка еталон за българите.
През последните години производството и продажбите на Загорка АД се движат с възходящо развитие и компанията нееднократно успява да извоюва лидерските позиции на пазара на пиво.
Загорка АД притежава балансирано портфолио от печеливши търговски марки във всички ценови сегменти: Загорка, Ариана, Столично, и корпоративните: Heineken, Amstel, Starobrno и Kaiser.

 

/Sponsors/Hormann.png

Hörmann е един от най-големите производители на врати за дома и индустрията, както в Европа, така и в световен мащаб.
Общо 10 завода се изграждат само от средата на 60-те години в Германия и Белгия, а днес към групата на "Хьорман" принадлежат над 10 различни фирми.

 

 

 

/Sponsors/Puma.png

PUMA една от водещите  спортлайфстайл марки в света, специализирана в производство на обувки, дрехи и аксесоари.
Във философията на марката е залегнала идеята за смесването елементи от богатата й история в спорта с последните тенденции от модните подиуми. Спорната линия, както и лайфстайл сериите включва категориите Football, Running, Motorsports, Golf  и  Sailing. Серията  Black Label, се разработва в сътрудничество с известни дизайнери като Alexander McQueen, Yasuhiro Mihara и Sergio Rossi. Основана в Херцогенаурах, Германия през 1948г., PUMA  разпространява своите продукти в повече от 120 държави в целият свят.