Любо за младежите: Повечето от тях дадоха заявка за по-широкия ми списък

Любо за младежите: Повечето от тях дадоха заявка за по-широкия ми списък Повече снимки 1 от 1 15.11.2011 Прегледи:675

Селекционерът на мъжкия национален отбор Любослав Пенев остана удовлетворен от представянето на младежите в квалификацията с Австрия (1:1). „Доволен съм от играта, но и съжалявам, че момчетата пропуснаха победата. Все пак те не са пропуснали шанса да се класират на едно от първите две места в групата. Повечето от тях дадоха заявка да бъдат част от един по-широк списък за националния отбор“, коментира Любо.

Той изглежда срещата на живо, след като изкара почти целия лагер заедно с момчетата на Михаил Мадански. Показаното от младите „лъвове“ днес в Ловеч явно е променило поне малко мнението на треньора, защото след победата над австрийците преди няколко дни край Виена той каза, че няма да извика в представителния тим нито един от тях.

На въпрос дали Александър Тонев се е откроявал в младежкия отбор, Пенев отговори неопределено: „Всеки един футболист трябва да се раздава и в клубния си отбор, и когато е повикан в националните, ако иска да бъде постоянна част от представителния отбор на страната“.

Нагоре Изпрати на приятел Принтирай